Рецепт пива ЦитраБланш-2 16-A Witbier

Size: 28 L
Efficiency: 70%
Attenuation: 75,0%
Calories: 173,81 kcal per 12,0 fl oz
Original Gravity: 1,052 (1,044 - 1,052)
Terminal Gravity: 1,013 (1,008 - 1,012)
Color: 7,85 (3,94 - 7,88)
Alcohol: 5,14% (4,5% - 5,5%)
Bitterness: 46,9 (10,0 - 20,0)
Ingredients:
2800 g (40,0%) Pilsner Malt - added during mash
2100 g (30,0%) Wheat Malt - added during mash
2100 g (30,0%) Wheat Raw - added during mash
20 g (16,7%) Premiant (10,0%) - added during boil, boiled 60 m
25 g (20,8%) Citra™ (12,5%) - added during boil, boiled 20 m
25 g (20,8%) Citra™ (12,5%) - added during boil, boiled 10 m
25 g (20,8%) Citra™ (12,5%) - added during boil, boiled 2 m
25 g (20,8%) Citra™ (12,5%) - added dry to secondary fermenter
1,0 ea Fermentis WB-06 Safbrew WB-06
 

Калькулятор
Кол-во сусла перед кипячением: литры
Кол-во сусла после кипячения: литры
Плотность сусла
после кипячения:
литры
Граммы Альфа-кислота Время кипячения, мин Тип Утилизация IBUs
0,0000 0,0000
0,0000 0,0000
0,0000 0,0000
0,0000 0,0000
0,0000 0,0000
0,0000 0,0000
Планируемая плотность до кипячения: 0,000 Итоговая IBU: 0,000